Puppycinos in Sydney

Door: Sarah

Blijf op de hoogte en volg Sarah

02 Oktober 2008 | Australië, Adelaide

Lieve allemaal....

Dank voor alle lieve berichtjes!

Ik heb lekker vakantie!!! Twee weken mid semester break. Ik ben gister terug gekomen van een weekje in
Sydney!

Heerlijk een weekje door de stad wandelen en gezellige dingen doen met mn tante Lies en Travis (neefje) en Boots (de hond).

Ik vond het heerlijk in de stad te zijn en naar de markt te gaan op zaterdag ochtend met Lies en haar vriendin Toni. Koffie drinken met poffertjes en dan door de kraampjes snuffelen...

Travis is afgelopen zondag 18 geworden en Lies heeft een mooie tattoo laten zetten. Een symbolische (mooie ouderwetse) vogel die uitvliegt. (Hij is klaar met de middelbare school...nu nog drie weken examens en dan gaat hij met twee vrienden uit huis.) Daarna lekker een drankje gedronken met Lies en Toni in het zonnetje voor de Opera House!

Lies en ik zijn naar Bondi beach geweest en hebben langs de kust daar gelopen.

Een week relaxen, heerlijk eten en koffie drinken in het zonnetje!!!

Boots en ik konden het heel goed met elkaar vinden (volgens Lies kan ze het met iedereen goed vinden maar volgens mij vond ze mij EXTRA leuk!) Ze heeft de hele week gezellig om mn bed geslapen. De grote highlight was het honden park op zondag ochtend. Het is helemaal in om daar met je hond naar toe te gaan. Je kunt er honden training doen met je hond (wat heel vermakelijk is om naar te kijken...vooral de honden die niet deden wat ze moesten doen of andere honden probeerden op te eten waren grappig...) We hebben ze allemaal even bekeken en zijn toen koffie gaan drinken. Voor ons een cafe latte en voor Boots een puppycino...Een heerlijk hip drankje voor de moderne hond die zondags naar het park gaat...melk met leverkruimels...Boots vond het heerlijk! (en wij waren wel zo hip met zn drieeen!)

x Sarah

• 02 Oktober 2008 - 07:32

HERMIEN:

wel een heel andere stad, Sydney, vond je niet? Blij om weer 'thuis' te zijn?

• 02 Oktober 2008 - 08:08

Emmaaaa:

Dat hondenpark herinner ik me ook nog, was vet grappig! Is echt nog geen ruk veranderd dus :P
    Geniet nog eventjes van je vakantie! xx Emma

• 05 Oktober 2008 - 01:18

Lies :

Boots is helemaal uit haar doen sinds je bent vertrokken .......toch haar favorite .

• 07 Oktober 2008 - 12:02

Renske:

Hoi saar..klinkt allemaal gezellig. Hier weer lekker druk, net een langweekend achter de rug. Shakawe, Ghanzi (via orapa), Gabs en Palapye in een weekend was een beetje te veel.

de eend legt alweer eieren en de pappa eend wil de kleintjes doodmaken...super vaderfiguur dus.

• 28 Oktober 2008 - 20:35

Lisette:

Hoi Saar

Zou ook wat voor Filou en Busty zijn daar in dat park! Lekker niet doen wat er verwacht wordt(F) en veel eten te pakken zien te krijgen!(B en F) ook Ca-Do zou het vast leuk vinden! Leuke dingen verzinnen ze daar! ..Puppycinos..!
    Hoop in april zelf te kunnen zien hoe het is!!!Heel veel liefs
    xxxxxxx